Menus

Seizoensgebonden

Omstreeks februari tot april
Gerechten met hopscheuten
Hopscheuten /gepocheerd eitje
Hopscheuten met lam/chateaubriand/skrei
 
Omstreeks april tot juni
Gerechten met Asperges
Asperges op Vlaamse wijze
Asperges/lam/chateaubriand/skrei/gerookte zalm/gepocheerde zalm
 
Omstreeks juni tot oktober

Zeeuwse Mosselen 

Mosselen natuur
Mosselen witte wijn
Mosselen van de chef
Mosselen look of room/look
 
Omstreeks oktober tot januari
 Wildgerechten
Hazenrug “Arlequin”
Hertenfilet “Grand Veneur”
Fazantenfilet “Brabançonne”
 

Gerechten met kreeft

Kreeft ”  Amoricaine  ”

Kreeft ”  Belle-vue  ”

Kreeft ” Thermidor  ”

Kreeft gebakken met look

 

Suggestiemenu

 

Aperitiefhapje

***

Foie gras/confituur mango en rode ui/toast noten en rozijnen

of

Ovenbereide Canadese kreeft/look/groene kruiden

of

Rundscarpaccio/Spaanse olijfolie/rucola/Parmezaan schilfers

of

Scampi black tiger ‘diavola’

****

Visvariatie/St Jacobsnoten/zachte kreeftensaus/dragon

of

Ierse rib eye entrecote ‘Angus’/kleine salade/saus naar keuze

of

  Lam Nieuw Zeeland/Dordognekruiden/groentenboeketje

of

Gebakken Schotse zalmfilet/bearnaisesaus /groentenboeketje

 

****

Dessert naar keuze

of

Irish Coffee

****

Prijs : 64.00 €