Menus

Seizoensgebonden

Omstreeks februari tot april
Gerechten met hoppescheuten
 
Omstreeks april tot juni
Gerechten met Asperges
 
Omstreeks juni tot oktober
Zeeuwse Mosselen 
 
Omstreeks oktober tot januari
 Wildgerechten
 

Mosselen

Vrijdag 3 juli zijn er Zeeuwse mosselen Goudmerk

Mosselen natuur

Mosselen witte wijn

Mosselen curry

Mosselen look

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerechten met kreeft

Kreeft ”  à la Nage  ”

Kreeft ”  Belle-vue  ”

Kreeft ” Thermidor  ”

 

Seizoensmenu

 

Vleesmenu

Aperitiefhapje
 
*****
 
Rundscarpaccio met Parmezaanse schilfers en Spaanse olijfolie
Of
Duo van kaas- en garnaalkroket
 
*****
 
Schots tussenribstuk zonder been (Aberdeen Angus) 800 gr. (2 pers)
Of
Ierse Rib eye entrecote 400 gr (Red Hereford ) (Saus +3.90 p.p.)
 
*****
 
Irish Koffie
Of
Dessert naar keuze
 

Prijs: 46,90

Vismenu

 
Aperitiefhapje
 
*****
 
Scampi’s “Maison”
 
*****
 
Kabeljauwhaasje met sausje van  grijze Noordzeegarnaal
 
*****
 
Irish Koffie
Of
Dessert naar keuze
 

Prijs: 42,90