Menus

Seizoensgebonden

Omstreeks februari tot april
Gerechten met hopscheuten
Hopscheuten /gepocheerd eitje
Hopscheuten met lam/chateaubriand/skrei
 
Omstreeks april tot juni
Gerechten met Asperges
Asperges op Vlaamse wijze
Asperges/lam/chateaubriand/skrei/gerookte zalm/gepocheerde zalm
 
Omstreeks juni tot oktober
Zeeuwse Mosselen 
Mosselen natuur
Mosselen witte wijn
Mosselen van de chef
Mosselen look of room/look
 
Omstreeks oktober tot januari
 Wildgerechten
 

Vleesmenu

Aperitiefhapje

*****

Rundscarpaccio/parmezaanschilfers/olijfolie

of

Duo kaas en garnaalkroketjes

of

Sampi diavola

*****

Iers tussenribstuk zonder been 800  gr (2 pers)

of

Chateaubriand ( Ossenhaas ) 650 gr (2 pers)

of

Ierse rib eye entrecote 400 gr (1 pers) 

Chateaubriand ( ossenhaas ) (1 pers)

*****

Irish coffee of dessert naar keuze

*****

Prijs : 56 € pp (suppl saus nr keuze 5.00 €)

 

vismenu

Aperitiefhapje

*****

Scampi Maison

of

Scampi/look/tuinkruiden

of

Zacht gerookte zalm/Schotland

*****

Visvariatie/zachte kreeftensaus/dragon

of

Gebakken Schotse zalm/béarnaisesaus/groentenboeketje

*****

Irish coffee of dessert naar keuze

*****

Prijs : 55.00 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerechten met kreeft

Kreeft ”  Amoricaine  ”

Kreeft ”  Belle-vue  ”

Kreeft ” Thermidor  ”

 

Suggestiemenu

Aperitiefhapje

***

Foie gras/confituur mango en rode ui/toast noten en rozijnen

of

Duo van tijgerscampi/St Jacobsnoot/gerookte look

of

Halve Canadese kreeft/ look /cayenne/zeezout

 

***

Lamskroontje/groentenmozaiek/portsausje

of

Tagliata di manzo (ossenhaas/rucola/parmezaanse schilfers/balsamico

of

Halve Canadese kreeft thermidor

 

****

Dessert naar keuze

of

Irish Coffee

****

Prijs : 62.00 €