Menus

Seizoensgebonden

Omstreeks februari tot april
Gerechten met hoppescheuten
 
Omstreeks april tot juni
Gerechten met Asperges
 
Omstreeks juni tot oktober
Zeeuwse Mosselen 
 
Omstreeks oktober tot januari
 Wildgerechten
 

 Mosselen

Mosselen natuur

Mosselen witte wijn

Mosselen look

Mosselen van de chef

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerechten met kreeft

Kreeft ”  Amoricaine  ”

Kreeft ”  Belle-vue  ”

Kreeft ” Thermidor  ”

 

Seizoensmenu

Aperitiefhapje

***

Mooi blokje foie gras/confituur mango en rode ui/toast noten en rozijnen

of

Scampi diavola

of

Rundscarpaccio/Parmesaanse kaas/rucola

***

Lamsfilet/dordognekruiden/groentenmozaiek

of

Visvariatie/St Jacobsnoten/zachte kreeftensaus/dragon 

of

Parelhoenfilet/druivensaus/groentenboeketje

 

****

Dessert naar keuze

of

Irish Coffee

****

Prijs : 56.00 €

 

 

Vleesmenu

Aperitiefhapje

*****
 
Rundscarpaccio met Parmezaanse schilfers en Spaanse olijfolie
Of
Duo van kaas- en garnaalkroket
 
*****
 
Iers tussenribstuk zonder been 800 gr. (2 pers)
Of
Ierse rib eye entrecote 450 gr (Saus +3.90 p.p.)
 
*****
 
Irish Koffie
Of
Dessert naar keuze
 

Prijs: 52.90

Vismenu

 
Aperitiefhapje
 
*****
 
Scampi “Maison”
of
Gerookte Schotse zalm
 
*****
 
Kabeljauwhaasje met sausje van  grijze Noordzeegarnaal
of
Gebakken Schotse zalm groentenboeketje en béarnaise
 
 
*****
 
Irish Koffie
Of
Dessert naar keuze
 

Prijs: 49,90