Menus

Seizoensgebonden

Omstreeks februari tot april
Gerechten met hopscheuten
Hopscheuten /gepocheerd eitje
Hopscheuten met lam/chateaubriand/skrei
 
Omstreeks april tot juni
Gerechten met Asperges
Asperges op Vlaamse wijze
Asperges/lam/chateaubriand/skrei/gerookte zalm/gepocheerde zalm
 
Omstreeks juni tot oktober
Zeeuwse Mosselen 
Mosselen natuur
Mosselen witte wijn
Mosselen van de chef
Mosselen look of room/look
 
Omstreeks oktober tot januari
 Wildgerechten
Hazenrug “Arlequin”
Hertenfilet “Grand Veneur”
Fazantenfilet “Brabançonne”
 

Vleesmenu

Aperitiefhapje

*****

Rundscarpaccio/parmezaanschilfers/olijfolie

of

Duo kaas en garnaalkroket

*****

Iers tussenribstuk zonder been (Angus) 900  gr (2 pers) zonder been

of

Ierse rib eye entrecote (Angus) 400 gr (1 pers)

*****

Irish coffee of dessert naar keuze

*****

Prijs : 59€ pp (suppl saus nr keuze 5.00 €)

 

vismenu

Aperitiefhapje

*****

Scampi Maison

of

Zacht gerookte zalm/Schotland

*****

Visvariatie /St Jacobsnoten/zachte kreeftensaus/dragon

of

Gebakken Schotse zalm/béarnaisesaus/groentenboeketje

*****

Irish coffee of dessert naar keuze

*****

Prijs : 59.00 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerechten met kreeft

Kreeft ”  Amoricaine  ”

Kreeft ”  Belle-vue  ”

Kreeft ” Thermidor  ”

 

Suggestiemenu

Aperitiefhapje

***

Foie gras/confituur mango en rode ui/toast noten en rozijnen

of

Asperges op Vlaamse wijze

of

Asperges/gerookte Schotse  handgesneden zalm /mousseline (+ 5.00 €) 

of

Filet van jonge tarbot/Schotse zalm/chablissausje/grijze garnalen

****

Skrei uit de oven /st Jacobsnoten/groentenboeketje/ ‘ Nantua ‘

of

Lam Nieuw Zeeland/ groentenboeketje/ portsaus

of

Asperges/lam/portsaus (+ 5.00 € )

of

Asperges/Schotse zalmfilet/mousselinesaus ( + 5.00 € )

 

****

Dessert naar keuze

of

Irish Coffee

****

Prijs : 64.00 €