De Kaart

Voorgerechten

Mooi blokje foie gras/confituur mango/rode ui/noten-rozijnentoast 

Carpaccio van rundvlees met Parmezaanse schilfers en olijfolie

Grote gambas gebakken met zeezout en cayenne (3 of 5 stuks)

Extra zacht gerookte Zalm uit Schotland

Ovenbereide Canadese kreeft/look/groene kruiden

Scampi met look en tuinkruiden

Scampi Belgor

Scampi diabolique

Scampi curry

Dim sum

Halve Canadese kreeft gebakken/Thermidor /Belle vue/Amoricaine

Kroketjes met grijze Noordzeegarnalen

Duo van Kaas en Garnaalkroketjes

Kaaskroketjes

Salades

Salade Folle van Grijze Garnalen en Gerookte Zalm

Salade Belgor (Foie gras, Spaanse ham, gerookte zalm, garnalen)

Pasta’s

Spaghetti bolognaise

Verse pasta linguine met scampi’s diavola

Verse pasta linguine met scampi’s currysaus met fijne groenten

Voor de kindjes

Curryworst (2 stuks)

Chicken nuggets

Kinderspaghetti

Kindersteak

 

Vlees

Ierse rib eye entrecote  (Angus) 400gr

Entrecote ( Belgisch )

Filet Pur (Belgisch, Wit-Blauw Ras) 270 gr

Chateaubriand (Ossenhaas, Belgisch, Wit-Blauw) (2 pers.) 650 gr /

Iers tussenribstuk (Angus) (2 pers.) zonder been 900 g

Tagliata di manzo/rucola/balsamico/parmesan

Lamskroontje (Nieuw Zeeland)/Dordognekruiden/groentenboeket / 

Rundstoofvlees huisgemaakt met Affligembier

Parelhoenfilet met witte druifjes en groentenkransje

Huisbereide américaine

Sauzen: Natuursaus, Peperroom, Paddenstoelenroom, Béarnaise, Cross & Blackwell  

Vis

Grote gebakken gamba’s/cayenne/zeezout (5 stuks)

Gebakken kabeljauw met kleine salade en tartaar

Gebakken Schotse zalm/Asperges/mousselinesaus

Visvariatie/st Jacobsnoten/zachte kreeftensaus/dragon

Noordzeesliptongetjes (4 stuks) meunière 

Scampi maison (9 stuks)

Scampi diabolique (9 stuks)

Scampi met look en tuinkruiden (9 stuks)

Scampi chef op Oosterse wijze

Hele Canadese kreeft ”  Thermidor “

Hele Canadese kreeft  ” Amoricaine “

Hele Canadese kreeft ” Belle Vue “

Hele Canadese kreeft gebakken /look/cayen