De Kaart

Voorgerechten

Mooi blokje Foie Gras met noten – rozijnentoast

Carpaccio van rundvlees met Parmezaanse schilfers en olijfolie

Grote gambas gebakken met zeezout en cayenne (3 of 5 stuks)

Extra zacht gerookte Zalm uit Schotland

Scampi’s met look en tuinkruiden

Scampi’s Belgor

Scampi’s diabolique

Dim Sum met kleine salade en chilisaus 

Kroketjes met grijze Noordzeegarnalen

Duo van Kaas en Garnaalkroketjes

Kaaskroketjes

Salades

Salade Folle van Grijze Garnalen en Gerookte Zalm

Salade Belgor (Foie gras, Spaanse ham, gerookte zalm, garnalen)

Salade met grote Gambas (5 stuks)

Pasta’s

Spaghetti bolognaise

Verse pasta linguine bolognaise

Verse pasta linguine met scampi’s diabolique met basilicum

Verse pasta linguine met scampi’s currysaus met fijne groenten

Voor de kindjes

Curryworst (2 stuks)

Chicken nuggets

Kinderspaghetti

Kindersteak

 

Vlees

Ierse rib eye entrecote (Red Hereford ras) 400 gr

Filet Pur (Belgisch, Wit-Blauw Ras) 270 ge

Chateaubriand (Ossenhaas, Belgisch, Wit-Blauw) (2 pers.) 650 gr

Schots tussenribstuk (Black Aberdeen Angus) (2 pers.) zonder been 800 g

Rundstoofvlees huisgemaakt met Affligembier

Lamscarré met dordognekruiden en groentenstoofpotje

Parelhoenfilet met witte druifjes en groentenkransje

Huisbereide americain

Konijn op grootmoeders wijze

Sauzen: Natuursaus, Peperroom, Paddenstoelenroom, Béarnaise, Cross & Blackwell 

Vis

Grote gambas gebakken met cayenne en zeezout (5 stuks)

Kabeljauwhaas met een wijnsausje van grijze garnalen

Gebakken kabeljauw met kleine salade en tartaar

Filet van jonge tarbot met wijnsaus en grijze garnalen

Noordzeetong ” Belle Meunière ”

Scampi’s maison (9 stuks)

Scampi’s diabolique (9 stuks)

Scampi’s met look en tuinkruiden (9 stuks)

Hele Canadese kreeft ”  Thermidor “

Hele Canadese kreeft  ” A la Nage ” 

Hele Canadese kreeft ” Belle Vue “