Menus

Seizoensgebonden

 

Omstreeks februari tot april  
 
Gerechten met hopscheuten
Hopscheuten /gepocheerd eitje
Hopscheuten met lam/chateaubriand/skrei
 
 
Omstreeks april tot juni
 
Gerechten met Asperges
Asperges op Vlaamse wijze
Asperges/lam/chateaubriand/skrei/gerookte zalm/gepocheerde zalm 
 

Omstreeks juni tot oktober

Mosselen natuur
Mosselen witte wijn
Mosselen van de chef
Mosselen look of room/look
 
 
Omstreeks oktober tot januari
 
Hazenrug “Arlequin”
Hertenfilet “Grand Veneur”
Fazantenfilet “Brabançonne”
 

Gerechten met kreeft

Kreeft ”  Amoricaine  ”

Kreeft ”  Belle-vue  ”

Kreeft ” Thermidor  ”

Kreeft gebakken met look

 

Paasmenu

 

Aperitiefhapje

***

Foie gras/confituur mango/vijgen/toast noten en rozijnen

of

Asperges Vlaamse wijze

of

Filet van jonge tarbot/Chablissausje/grijze garnaal

of

Scampi Black Tiger op Oosterse wijze

**** 

Gepocheerde Schotse zalm/asperges/mousselinesaus

of

Visvariatie/St Jacobsnoten/zachte kreeftensaus /dragon/groentenboeketje

of

Chateaubriand/sausje naar keuze

of

Lam Nieuw Zeeland/asperges 

****

Dessert naar keuze

of

Irish Coffee

****

Prijs : 69.00 €

 

Vleesmenu

 

Aperitiefhapje

***

Rundscarpaccio/Spaanse olijfolie/Parmesaanse schilfers/rucola

of

Duo kaas-en garnaalkroket

of

Scampi ‘black tiger’/look/tuinkruiden

***

Tussenribstuk ‘Agnus Beef’ (2 pers) zonder been 1 kg

(sausje naar keuze incl)

***

Irish coffee

***

Prijs : 65.00 € pp