Menus

Seizoensgebonden

 

Omstreeks februari tot april  

 

Gerechten met hopscheuten

Hopscheuten /gepocheerd eitje

Hopscheuten met lam/chateaubriand/skrei

 

 

Omstreeks april tot juni

 

Gerechten met Asperges

Asperges op Vlaamse wijze

Asperges/lam/chateaubriand/skrei/gerookte zalm/gepocheerde zalm 

 

Omstreeks juni tot oktober

Mosselen natuur

Mosselen witte wijn

Mosselen van de chef

Mosselen look of room/look

 

 

Omstreeks oktober tot januari
Hazenrug “Harlekijn”

Hertenfilet “Grand Veneur

Fazantenfilet “Brabançonne”

 

Gerechten met kreeft

Kreeft ”  Amoricaine  ”

Kreeft ”  Belle-vue  ”

Kreeft ” Thermidor  ”

Kreeft gebakken met look

 

Suggestiemenu

 

Aperitiefhapje

***

Foie gras/confituur mango/vijgen/toast noten en rozijnen

of

Trio van wildpastei/uienconfijt/noten/ rozijnentoast

of

Scampi black tiger ‘diavola’

of

Filet van jonge griet/chablissaus/grijze garnalen

**** 

Hazenrug ‘Harlekijn’

of

Hertenrugfilet ‘grand veneur’

of

Fazantenfilet ‘brabanconne’

****

Dessert naar keuze

of

Irish Coffee

****

Prijs : 72.00 €

 

Vleesmenu

 

Aperitiefhapje

***

Rundscarpaccio/Spaanse olijfolie/Parmesaanse schilfers/rucola

of

Duo kaas-en garnaalkroket

of

Scampi ‘black tiger’/look/tuinkruiden

***

Tussenribstuk ‘Agnus Beef’ (2 pers) zonder been 1 kg

(sausje naar keuze incl)

***

Irish coffee

***

Prijs : 68.00 € 

 

Vismenu/Kreeftenmenu

 

Aperitiefhapje

***

Halve Canadese kreeft (bereidingswijze naar keuze)

of

Handgesneden zachtgerookte Schotse zalm

of

Scampi black tiger ‘Belgor’

***

Halve Canadese kreeft (bereidingswijze naar keuze)

of

Duo zalm-kabeljauwfilet/chablissaus/grijze garnaal/groentenboeket

***

Irish coffee

Of

Dessert naar keuze

***

Prijs : 65.00 €