Menus

Seizoensgebonden

Omstreeks februari tot april 
 
Gerechten met hopscheuten
Hopscheuten /gepocheerd eitje
Hopscheuten met lam/chateaubriand/skrei
 
Omstreeks april tot juni
Gerechten met Asperges
Asperges op Vlaamse wijze
Asperges/lam/chateaubriand/skrei/gerookte zalm/gepocheerde zalm

Omsteeks juli tot oktober 

Mosselen witte wijn
Mosselen natuur
Mosselen van de chef
Mosselen look of room/look
 
Omstreeks oktober tot januari
 

Wildgerechten

Hazenrug “Arlequin”
Hertenfilet “Grand Veneur”
Fazantenfilet “Brabançonne”
 

Gerechten met kreeft

Kreeft ”  Amoricaine  ”

Kreeft ”  Belle-vue  ”

Kreeft ” Thermidor  ”

Kreeft gebakken met look

 

Suggestiemenu

 

Aperitiefhapje

***

Duo wildpastei/foie gras/confituur mango en veenbessen/toast noten en rozijnen

of

Ovenbereide Canadese kreeft/look/groene kruid

of

Scampi black tiger ‘diavola’

of

Filet jonge tarbot/chablissausje/grijze garnalen

**** 

Hazenrug “Arlequin”

of

Hertenfilet “Grand veneur”

of

Fazantenfilet “Brabançonne”

of

Visvariatie/St Jacobsnoten/zachte kreeftensaus /dragon/groentenboeketje

of

Iers tussenribstuk zonder been ‘Angus’/kleine salade/saus nr keuze (2 pers

****

Dessert naar keuze

of

Irish Coffee

****

Prijs : 65.00 €